😊Тижневий дайджест роботи установи☺️

 ✅Протягом тижня фахівцями надавали корекційно-розвиткові послуги згідно розкладу та проводили комплексні психолого-педагогічні оцінки розвитку дитини. 

📍Щоб вчасно отримати психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини та консультацію фахівців: учителя- логопеда, психолога, реабілітолога та з метою вчасного виявлення дітей з особливими освітніми потребами, прогнозування мережі інклюзивних груп та класів у 2024-2025 н.р., щодо забезпечення психолого-педагогічної підтримки дітей вказаної категорії, проводяться  комплексні психолого-педагогічні оцінки розвитку дітей фахівцями Центру. 

🔗Фахівці (консультанти) ІРЦ проводять оцінку розвитку дитини у присутності батьків за напрямками: фізичний розвиток, мовленнєвий розвиток, когнітивна сфера, оцінка емоційно-вольової сфери. 

🔗Батьки ( законі представники) можуть  подати заяву на обстеження при наявності  документів: - документи, що посвідчують особу - свідоцтво про народження дитини - індивідуальна програма реабілітації дітей з інвалідністю (у разі наявності) - психолого-педагогічна характеристика дитини (якщо відвідує заклад освіти) - інші обстеження (при необхідності). 

✅10 травня фахівці центру Мира Стасюк Natali Snarska Віта Дениско Анна Воробей відвідали четвертий заключний навчальний тренінг із серії "Створення безпечного освітнього середовища для дітей і дорослих в умовах НУШ". Сьогодні говорили про психологічну безпеку. Психологічна безпека — це стан психічного благополуччя, відчуття впевненості у власних силах, спокою та відсутності загрози для психіки. Вона включає в себе вміння ефективно впоратися зі стресом, зберігати емоційну стабільність та відновлювати психологічний комфорт після стресових ситуацій. Сподіваємось, що отримані вміння та знання реалізуємо спільно із закладами освіти нашої ТГ. Дякуємо тренеру Наталія Прокопчук 😊 Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти 

✅10 травня Директор Irina Bernada долучилася  засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Костопільської територіальної громади на період до 2030 року та до онлайн-наради для директорів ІРЦ, яка була організована МОН України. Розглядалися нагальні питання покращення роботи в АС ІРЦ, а також удосконалення нормативно-правової бази щодо інклюзії.





Популярні публікації