середу, 15 червня 2022 р.

Хібукі-терапія в Україні

 Ми дуже раді, що в такі складні для України часи Костопільський інклюзивно-ресурсний центр №2 став осередком, який об'єднує різні організації, спілки та людей, що готові прийти на допомогу. Наші фахівці проходять безліч навчань, щоб надавати якісні послуги всім, хто так потребує підтримки та турботи. 

В рамках проєкту "Хібукі-терапія в Україні" до нас завітали спеціалісти з міста Рівне валя мокляк  та Наталія Панасюк  які вчили батьків та дітей, як правильно пережити втрату та подолати страхи, що завдає війна.

🐕 Створив  цю іграшку психолог Шай Хен-Галь у 2006 році під час Другої ліванської війни в Ізраїлі. З того часу Хібукі допомагає дітям Ізраїлю, Японії, Америки переживати травму, впоратися з болем, втратою та руйнуваннями, а зараз він допомагає дітям України. 

Завдяки навчанню та підтримці Інститут Інтегративної Арттерапії  , Вікторія Назаревич  та ізраїльським психологам Dafna Sharon  та Ольга Леймунська, їхньому проєкту "Відкриті обійми" та підтримки United Help Ukraine ми маємо можливість отримувати такі вчасні, важливі та корисні знання. 

Ми будемо раді усім, хто готовий долучитися до спільної діяльності заради майбутнього дітей та перемоги! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА 💙💛