пʼятниця, 27 січня 2023 р.

Нагородження переможців обласного конкурсу «Інклюзивно-ресурсний центр – територія доброти»

 26 вересня 2022 року відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Інклюзивно-ресурсний центр – територія доброти» - дітей з ООП, які відвідують Костопільський ІРЦ №1 та Костопільський ІРЦ №2. 

Цьогоріч, діти вже вдруге брали участь у конкурсі та отримали 12 відзнак! Щиро дякуємо голові Національної ради дітей і молоді в Рівненській області Сергію СКОРОПЛЯСУ, Аллі Черній - директорці Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти, голові постійної комісії з питань гуманітарної політики Рівненської обласної ради, Святославу Сидоруку, начальнику Управління Державної служби якості освіти у Рівненській області, Nataliia Ternovyk, проректорці із організаційно-виховної роботи, соціальних питань та розвитку Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем'янчука, Тамарі Пагуті, директорці інституту педагогічної освіти Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. Степана Дем'янчука. 

За казкову атмосферу дякуємо колективу  "Дубенська гімназія "Премудрість", які подарували радісні емоції для усіх дітей. Окремі слова подяки Ірині ЛИТВИН, адміністратору фітнес-клубу «Шоколад», за надану можливість прийняти дітей та гостей у просторому та затишному приміщенні, а також дякуємо за допомогу в організації проведення заходу начальниці управління освіти, культури молоді та спорту Олені Дідух. 

Дякуємо за  чудову можливість та шанс нашим вихованцям проявити свої вміння і відчути себе переможцем, це надзвичайно важливо!