пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Семінар-практикум з теми «Слабозорі діти в інклюзивному класі: роль вчителя та асистента при формуванні освітнього середовища в умовах НУШ»

 20 жовтня в РОІППО відбувся семінар-практикум з теми «Слабозорі діти в інклюзивному класі: роль вчителя та асистента при формуванні освітнього середовища в умовах НУШ». 

✨Щиро дякуємо організаторам та Колодич Оксані Богданівні, кандидату психологічних наук, доценту, завідувачу ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти РОІППО за можливість отриманні такі цінні та важливі знання і за можливість зустрітися нарешті з колегами офлайн. 

✨Спікерам, а саме - Мачушенко Юлії Ярославівні, тифлопедагогу, вчителю англійської та української мови, Кабатовій Аллі Петрівні, тифлопедагогу та Бендюг Оксані Василівні, вчителю-логопеду КЗ «Клеванської спеціальної школи №1 І-ІІІ ступенів» дякуємо за можливість спробувати на собі ситуації з якими стикаються слабозорі діти та як вони вчаться пізнавати світ. Ми разом з Вами пораділи за успіхи Ваших вихованців!!! 

✨Дякуємо Поліщуку Петру Степановичу, бібліотекарю, тренеру-консультанту інтернет-центру «Окуляр» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки» за можливість побачити новітні розробки, технології та роздивитися їх вживу. 

✨Спікер заходу, Голубюк Юлія В’ячеславівна, методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти РОІППО розповіла про роль вчителя та асистента при формуванні освітнього середовища в умовах НУШ, де навчаються слабозорі діти. Дякуємо за чіткі та конкретні рекомендації. 

✨Фалко Євгенії Василівні, директору КЗ «Клеванської спеціальної школи №1 І-ІІІ ступенів» РОР, заслуженому працівнику освіти України щиро дякуємо за те, що так щиро і відкрито ділитеся своїми напрацюваннями та здобутками. Бажаємо Вам подальшого розвитку і ще більшого процвітання, нехай усі Ваші задуми здійсняться!!! 

Дякуємо усім учасникам та колегам за активну роботу та співпрацю!🤗