Подарунок від USAID «ГОВЕРЛА»🏔

 Колектив Костопільського ІРЦ №2 висловлює подяку Andriy  Tkachuk  за подарунок USAID «ГОВЕРЛА»🏔, який привіз з форуму «СВІТ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», що проходив в Івано-Франківську. 

📍Захід проводився Громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» в рамках проєкту «Адвокати покращення соціальних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих та громад Львівської та Закарпатської областей» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»🏔. 

Особлива подяка пані Ganna Borova ! 🛎Бізіборд - це не проста іграшка, це цілий світ різноманітних можливостей для розвитку вашої дитини. Виділяють кілька завдань, які можна вирішити за допомогою цієї дивовижної іграшки, що розвиває: ·покращує дрібну моторику рук і сенсомоторну координацію ·стимулює цікавість і розвиває уяву ·формує причинно-наслідкові зв'язки ·активізує функції пізнання та мислення, тренує логіку ·вчить концентрації та терпіння ·знайомить із квітами, формами, просторовими поняттями ·формує навички шнурівки та зав'язування банта. ·вчить самостійності в побутовій діяльності ·сприяє розвитку посидючості та терпіння. 

❤️Бізіборд є важливим інноваційним методом роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Він сприяє сенсорній інтеграції, розвитку дрібної моторики, покращенню концентрації та уваги. Отже, застосування бізіборду в освітньому процесі стане  цінним інструментом для розвитку та успіху дітей з особливими потребами. 

🤝Хочемо висловити щиру подяку Andriy  Tkachuk та Вікторія Наумович за співпрацю із нашим Центром, та окрему подяку всім для кого "Світ без обмежень" це ціль для покращення соціального життя у нашій громаді. Костопільська міська рада #Управління освіти Костопільської міської ради Сонячний промінь




Популярні публікації