вівторок, 30 серпня 2022 р.

Форум «Освітній фронт. Філософія змін 2.0»

 

    Директор КУ «Костопільський ІРЦ №2» взяла участь у форумі  «Освітній фронт. Філософія змін 2.0», що відбувся 26 серпня  у м. Острог на базі навчального корпусу Національного університету «Острозька академія». На ньому дискутували про зміну освітньої парадигми у час війни. Обговорили виклики, які постали перед освітянами і їх рішення. Проаналізували, як реалізується Нова українська школа у базовій освіті. Говорили про навчання дітей-переселенців на Рівненщині. Підняли й питання підтримки дітей з особливими освітніми потребами у час війни. Говорили про те, що індивідуальний підхід, любов, розуміння, дружнє ставлення вчителя та асистента допомагає дитині відчути себе потрібною в нових умовах.

    Марина Пашковська, заступниця директора департаменту освіти і науки РОДА та Вікторія Наумович, директорка комунальної установи “Костопільський ІРЦ №2” розповіли про чіткий розклад та опис алгоритму дій щодо навчальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. 

    Тішимося тим, що у період війни наші діти мають змогу отримувати якісну освіту. Ми, як фахівці зробимо усе, аби адаптувати навчання до сучасних реалій.