пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Підсумки 2022 року

Шановні батьки! 

Ось і підходить до кінця 2022 рік. Сказати, що він був складним, це не сказати нічого... Але незважаючи ні на що, підтримуючи один одного, ми продовжуємо жити, працювати, консолідували усі свої сили та й далі будуємо нову кращу реальність для наших дітей! Кожен з нас на своєму місці, виконуючи щоденну рутину та нові завдання, які перед нами постають, наближає перемогу нашої країни! Сідаючи за святковий новорічний стіл, просимо Вас пам'ятати тих, хто віддав за нас своє життя. Озирніться, якщо поруч з Вами є люди, які потребують допомоги - допоможіть. Якщо поруч є сім'ї, за чиїм столом не буде сидіти тато, брат, син, тому що він стоїть на захисті нас з вами - подякуйте. Якщо ж поруч з Вами є родина, яка втратила своїх близьких - схиліть голову в мовчанні, дайте їм відчути Ваше тепло. 

У новому 2023 році, ми бажаємо Вам міцного здоров'я, Великої Перемоги України та маленьких щоденних перемог Ваших дітей! Нехай доля буде прихильною до кожного маленького українця. 

Дякуємо Вам, що з розумінням ставилися та разом з нами пережили усі виклики та перешкоди, які виникали на нашому шляху. Дякуємо Вам за працелюбність, тому що 80 % успішних результатів ваших дітей, залежить саме від вас. Дякуємо, що дослухаєтеся до наших порад, а при необхідності і самі стаєте для нас підтримкою! 

Бажаємо усім Божої ласки! З прийдешнім 2023 роком! 

З повагою, Вікторія НАУМОВИЧ та увесь колектив ІРЦ♥️