пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Справжня резиденція святого Миколая🎅

 Справжня резиденція святого Миколая🎅 діяла і ще й досі працює в Комунальній установі "Костопільський Інклюзивно-ресурсний центр #2". 

Протягом цілого місяця до нашої оселі приходили помічники святого єпископа Мирлікійського і приносили подарунки🎁 чемним діткам! А в один із зимових засніжених❄️ днів завітав і сам чудотворець. Багато гарних емоції подарував😄 він нашим вихованцям. А головне нагадав, що завжди потрібно вірити в диво✨, мати в серці надію та бути щедрими на добро♥️. То ж з вірою в Перемогу💙💛, тихою ходою йдемо в Новий рік🎄. Молимося за наших захисників🙏. Та відкриваємо свої серця для доброти💕. 

Дякуємо усім, хто в такі складні часи знайшов змогу віддати частинку свого тепла дітям: 

🎁Відділ у справах культури, молодіжної політики та спорту Яна Власова 

🎁Благодійний фонд "З ЧИСТИМ СЕРЦЕМ" в особі Берчук Андрія Володимировича

 🎁Державне підприємство "КОСТОПІЛЬСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО" в особі Тетяни Дідух 

🎁 Підприємець Igor Malchyk  та увесь колектив магазину Господар 

🎁Ресторан FRANSESKA, готелю ALEXANDRA, місто Ювяскюля, Центральна Фінляндія, в особі Любові Пюннонен 

🎁А також помічники святого Миколая Таїса Дейнека-Жук Інна Дупак Natalia Natalia Олена Чопюк Marianna Dikal Оля Самчук Вікторія Мориконь Yana Petrik Іра Виноградова Katia Onishchuk Нінель Качан Margarita Gryschenko Божена Лукяненко Олена Долинська Наталія Карпінська Julia Jeremieieva Yulia Khodorovska Ірина Сагайдаковська Дар'я Васильєва Валентина Байкевич Юлія Мельник Анна Крук.Васевич Оксана Прибильська Софія Фіщук 

Нехай Господь поверне сторицею🤗