пʼятницю, 19 травня 2023 р.

29 квітня - перша зустріч семінару-тренінгу «Мозочкова стимуляція для дітей молодшого віку та дітей з труднощами в розвитку»

 Сьогодні відбулася перша зустріч, а саме семінар-тренінг «Мозочкова стимуляція для дітей  молодшого віку та дітей з труднощами в розвитку».

 Мозочкова стимуляція - це набір лікувально-профілактичних і реабілітаційних методик, спрямованих на стимуляцію роботи головного мозку і мозочка. Мозочкова стимуляція націлена на прискорення розвитку мовлення, поліпшення концепції уваги, нормалізаціїю поведінки і, як наслідок, на вирішення проблем з успішністю в школі.

 Мозочкова стимуляція допомагає поліпшити сприйняття дитиною усної і письмової мови, розвинути навички читання, математичні здібності, стимулювати розвиток пам'яті. Крім цього відбувається стимуляція і розвиток вестибулярного апарату, розвиток великої і дрібної моторики, виразності рухів. 

Щиро дякуємо за організацію саме очного формату навчання Мельник Юлії Василівна та Прохоренко Наталії Олегівні за такі цінні та корисні знання, які психологи ІРЦ неодмінно використовуватимуть під час корекційно-розвиткові занять з дітьми. 

З нетерпінням чекаємо наступні зустрічі🤗