пʼятницю, 19 травня 2023 р.

Зустріч для батьків вихованців школи раннього розвитку дитини "Kids Start"

 Сьогодні, 1 березня, фахівці центру провели зустріч для батьків вихованців школи раннього розвитку дитини "Kids Start"  КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості" Костопільської міської ради на тему "Роль батьків у підготовці дитини до школи". 

На початку заходу, між директорами закладів - Ольгою МИХАЛЬСЬКОЮ та Вікторією НАУМОВИЧ був підписаний Меморандум про спільну діяльність, який стане важливим кроком у подальшій співпраці. 

Практичні психологи, Воробей Анна та Федоровська Мирослава, розповіли про важливі аспекти у підготовці до школи, а саме її поділ на мотиваційну, інтелектуальну, соціальну та емоційну, та важливість кожної з них. Надали практичні поради батькам, що допоможуть їм позитивно налаштувати дитину на такий важливий крок. 

Вчитель -логопед, Боровець Наталія, розповіла про важливість розвитку мовлення та на що в першу чергу потрібно звернути увагу, щоб уникнути труднощів під час навчання. 

Вчитель-реабілітолог, Кот Оксана, розповіла про фізіологічну готовність дитини. Наголосила про важливість дотримання режиму дня та фізичних вправ, розвиток навичок самообслуговування та самостійності.

 А найголовніше, про що варто пам'ятати, що любов та підтримка батьків допоможе подолати будь-які труднощі та побоювання, і дитина буде йти до школи з радістю та посмішкою на вустах! 

Бажаємо усім майбутнім школярам та їхнім батькам наснаги, терпіння та успіхів!