четвер, 14 вересня 2023 р.

Проєкт «Разом до балансу»

 Проєкт «Разом до балансу», який реалізовувала громадська організація «Коло Успіху» за підтримки україно-швейцарського проекту MH4U «Психічне здоровʼя для України» добіг кінця. 

Тримісячна програма навчання і підготовки фахівців для роботи з сімʼями, що мають діток з вадами чи затримкою розвитку завершився, де наші фахівці Федоровська Мирослава та Анна Воробей отримали сертифікати у тренінговій програмі з ''Навчання навичкам батьківського піклування та компетенцій''. В рамках навчання фахівці отримали можливість оволодіти новими знаннями та навичками, а також отримали інструменти саморегуляції  самодопомоги та самовідновлення, які тепер можуть використовувати їх у роботі з батьками, що виховують дітей з вадами та затримкою розвитку. 

В рамках виїздного табору фахівці застосували отримані знання у роботі з підопічними сімʼями, у складі якого був наш фахівець центру Анна Воробей. 

🎨🛴⚽️👫Інтерактивні взаємодії, майстер класи, прогулянки, поради, підтримка, заохочення, ігри, руханки, тет-а-тети - все це та купу вражень від поїздки у мальовничий куточок природи Карпат отримати батьки з дітками. 

💕Цей проєкт дав можливість кожній сім'ї змінити своє відношення до особливих обставин життя, відновити свій ресурс і віднайти ті ціннісні орієнтації , які допоможуть регулювати процеси свого життя в будь-яких умовах, зміцнити свої відносини і створити опору для себе і рідних, надихнутися на нові звершення і побачити своє майбутнє уже в інших відтінках, не таких безнадійно пасмурних і приречених. 

🙏Щира вдячність команді тренерів, які реалізовували даний проект: Марія та Сергій Бугаєнки, Олена Страту, координатор - Зоряна Козлюк. Помічники тренерів у таборі: Олена Любашова, Вікторія Наумович. 🙏 А також фахівцям з великими серцями, які вклали стільки душі і любові у цих діток і сімʼї вцілом.

 🌹Висловлюємо свою безмежну вдячність натхненниці проекту Діані Савенко, яка попіклувалася про фінансування і заручилася підтримкою донорів для того, аби ідея стала реальністю🙏 Віримо, що це був лише початок і щасливих сімей, які потраплять в наступні проєкти буде значно більше🤗 


#коло_успіху #mh4u