неділю, 1 жовтня 2023 р.

Дайджест подій за тиждень 📝 ✅

 Дайджест подій за тиждень 📝 

✅Фахівці центру БУГАЙ Віта, БОРОВЕЦЬ Наталія, ФЕДОРОВСЬКА Мирослава та ВОРОБЕЙ Анна завершили 20-ти годинний семінар-практикум "Мозочкова стимуляція для дітей молодшого віку та дітей з труднощами в розвитку". Мозочкова стимуляція націлена на прискорення розвитку мовлення, поліпшення концепції уваги, нормалізацію поведінки і, як наслідок, на вирішення проблем з успішністю. Дякуємо організаторам🤗 Наталії Прохоренко та  Юлії Мельник за здобутий теоретичний та практичний досвід. 

✅Фахівці центру БЕРНАДА Ірина, ФЕДОРОВСЬКА Мирослава та ВОРОБЕЙ Анна пройшли навчання на фасилітаторів👭 інтерактивної освітньої виставки "Mental Trek" за підтримки MH4U, метою якої є занурення в питання, пов'язані з темою психічного здоров'я, освоєння способів підтримки свого психічного благополуччя, шляхами допомоги собі та іншій людині у психотравмуючих ситуаціях, а також розвиток навичок критичного мислення. 

✅До Дня працівників освіти ФЕДОРОВСЬКА Мирослава та ТКАЧ Ірина були відзначені подяками 💐 в. о. міського голови ДІДУХ Давида за сумлінну працю, професіоналізм, відповідальність та  ініціативність у роботі.