Дайджест роботи центру😀




😀

 📌Завершуємо участь у зимових командах супроводу за підсумками 1 семестру 2023/2024 н.р.., цикл завершили Костопільська Гімназія та ЗДО 5 "Ромашка" м. Костопіль.  Дякуємо за якісно організовану інклюзивну форму навчання учнів та вихованців, відмічено основні фактори та чинники позитивних зрушень дітей з ООП. Фахівцями ІРЦ надано рекомендації для закладів освіти.

📌10 січня 2024 року у @Костопільському ЗДО 2 «Мрія»  ЗДО 2 група "Веселка" було проведено арт-терапевтичне заняття з директором Костопільського ІРЦ #2 Irina Bernada і психологом Анна Воробей та їхнім помічником Папугою, який поділився своєю Незвичайною ситуацією з вихованцями старшої групи. Діти розповідали особисті ситуації та технікою арт-терапії створили помічника для героя історії, який може допомогти в майбутньому.

📌10 січня 2024 року відбулася перша зустріч із  серії відкритих навчальних вебінарів  «Актуальні виклики психологічної допомоги у війні» за участю професора кафедри клінічної психології ABPP Тихоокеанського університету Сіетла США - Джона Тоборна. Дякуємо професору Тоборну за змістовну лекцію, цінні знання та інформацію щодо першої психологічної допомоги постраждалим у наслідок війни українцям. В ході заняття  використовувалися підказки папуги з історії.

#незвичайна_ситуація #Ukr_Help_Foundation #nazarevich_art #ukrhelpfoundation https://ukrhelp.us/donate-to-ukraine/ https://ukrhelp.us

Популярні публікації