Щотижневий дайджест новин роботи центру💛

 Навчатися завжди вчасно або насичений видався тиждень на знання😊 

✅7 лютого фахівці центру мали змогу долучитися до  другої  зустрічі з почесним професором кафедри клінічної психології ABPP Тихоокеанського університету Сіетла США - Джоном Тоборном, який любить Україну, як зазначила зав. кафедрою Практичної психології  ЧНУ Valentyna Radchuk, якій пощастило минулого тижня мати зустріч з професором особисто у Вашингтоні і котра є однією із організаторок зазначених зустрічей разом із #UkrHelpFoundation! Щиро радіємо, що проф.Тоборн підтримує і завзято співпрацює з українськими фахівцями! Тема вебінару: «Супровід посттравматичного стресу у дорослих». Дуже актуальний і важливий досвід та знання, адже щоб допомагати вихованцям нашого центру потрібно й тісно взаємодіяти з батьками, а обставин  життя в нашій країні диктують нові виклики😔

 ✅8 лютого відвідали вебінар «Якісний підхід до реалізації ІПР: визначаємо цілі й модифікації», який провела Богдана Смаль, практична психологиня, фахівчиня ІРЦ, консультантка в психодинамічному методі Позитивної психотерапії, членкиня ГС «Національна психологічна асоціація». 

✅9 лютого фахівці дякували спікерам Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти за корисний вебінар, який мали змогу відвідати❤️ 🫂Як зрозуміти дитину, яка бачила війну? Які ознаки дитячого горювання? Що робити з ненавистю, страхом та відчаєм? Про які психологічні практики варто знати дорослим, аби допомогти дітям? Ці та інші актуальні питання обговорювали  на вебінарі.





Популярні публікації