«Право Games! Родинно-дитячі відносини.»

 👨‍👩‍👧‍👦Роль сім’ї  у встановленні особистості не можливо переоцінити. Інклюзивний освітній процес не може розглядатися без активної участі в ньому батьків та налагодженої взаємодії всіх його учасників. 👨‍👦

👩‍👧Усе більше батьків усвідомлюють переваги корекційної освіти для своєї дитини. Це дозволяє батькам  краще розуміти освітні потреби своєї дитини, сформулювати намічені для дитини цілі в навчанні. 

📙Теоретичні засади впливу родини на виховання дитини, психологічного стану та реакції батьків на труднощі, що виникають у процесі навчання  наших дітей залежать від рівня їх обізнаності в особливостях сучасних підходів освітніх послуг. Тому, фахівці нашого центру окрім індивідуального супроводу стараються організовувати активний «батьківський клуб», де за допомого незвичних креативних методів та технік обговорюються актуальні питання. ❤️Якість нашого життя визначається якістю наших стосунків, а всі здорові стосунки починаються з хорошого спілкування.

🗣️ 2 лютого 2024 року відбулося інтерактивне заняття з теми :  «Право Games! Родинно-дитячі відносини.» Коли ми, дорослі, привчаємо свою дитину говорити з молодшого віку з нами, то ми не тільки стаємо ближчими, але й формуємо у неї навички для успішного життя.

👥 Психолог ІРЦ #2 Анна Воробей для батьків та колег провела гру про захопливий світ права, а саме інноваційну правопросвітницьку настільну гру, яка створена командою громадських радників з думкою про підвищення правової свідомості громад України. 

«Право» - це не просто гра, це цілий світ, де кожен крок веде до розкриття та розуміння складних  ситуацій. Ми вирушили у захопливу подорож навколо віртуальної мапи, долаючи випробування, вирішуючи завдання та борючись за свої права та інтереси. Гра допомогла проаналізувати певні аспекти права, навчила приймати обґрунтовані рішення та сприяти формуванню активної позиції. Відтепер наші мами зможуть набуті знання активно використовувати спільно зі своїми дітьми🧒👶🏼🧑🏼




Популярні публікації