Результати конкурсу за 2023 рік! 🤩

 💙💛Раді повідомити Вам, що отримали результати конкурсу за 2023 рік! 

🤩 У обласному конкурсі «Майбутнє нації – у долонях дітей»» взяли участь 21 вихованець з нашого Центру. У номінації «прикладне мистецтво, живопис» Сергій Сокол  нагороджений дипломом лауреата 1 ступеня та отримав заохочувальний подарунок🎁, а фахівець Мира Стасюк нагороджена дипломом за підготовку переможця у конкурсі🎉. Решта учасників нагороджені дипломами за оригінальність робіт. 

Дякуємо усім вихованцям та керівникам (фахівцям центру) за проявлену креативність та старанність у виконанні робіт 

🎨 Приємно відмітити, що журі відзначила якісний (високий) рівень підготовлених робіт учасниками! Адресуємо слова вдячності організаторам Сергій Скоропляс, директор ГС «Покликані перемагати», Головуючий Національної дитячої ради західного регіону України, конкурсу за можливість дітей проявити себе у творчості, повірити у свої сили, отримати задоволення від процесу та відзнаки. 

😀 До організації конкурсу долучилися: управління Державної служби якості освіти в Рівненській області, департамент освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. ак. С. Дем’янчука». 

Управління освіти Костопільської міської ради Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти Рівненська обласна державна адміністрація






Популярні публікації