Тижневий дайджест роботи🔰

  З метою забезпечення ефективного освітнього процесу дітей з ООП тиждень видався насиченим подіями, зокрема: 

✅25.03 директором Irina Bernada та фахівцем Центру Мира Стасюк  під час зустрічі з адміністрацією та педагогами ЗДО 5 "Ромашка" м. Костопіль  було надано консультацію щодо психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах ЗДО. А також, проведено практичне заняття для педагогів, які працюють в інклюзивній групі. Важливо розуміти, що кожна дитина має свої унікальні потреби та можливості, і ми повинні працювати разом, щоб забезпечити їм найкращі умови для розвитку. Дякуємо за проявлену активність! 

✅27.03 відбулося засідання команди супроводу у Ліцеї №3. Обговорили особливості навчання новоприбулої дитини з ООП, основні напрями корекційної роботи. 

✅28.03 директор Irina Bernada  та Мира Стасюк взяли участь у засіданні команди супроводу у ЗДО 3 "Сонечко" м.Костопіль . Визначили напрямки психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг, що будуть надаватися у межах закладу освіти, а також обговорили індивідуальні програми розвитку дітей. Найголовніше завдання команд супроводу – вибудувати траєкторію виховання та навчання дитини з ООП для соціалізації та прийняття себе. 

✅ А також, 26.03 відбулася нарада керівників закладів освіти Костопільської ТГ та онлайн-нарада директорів ІРЦ Рівненської області. Обговорено ряд важливих питань, зокрема дотримання законодавства у сфері захисту прав дітей.






Популярні публікації