Тренінг "Створення безпечного освiтнього середовища для дiтей i дорослих в умовах НУШ"

 💐Боротьба за права жінок триває вже багато століть, однак лише з 1977 року рішеням ООН 8 березня є міжнародною датою, яку щорічно відзначають на згадку про культурні, політичні та соціально-економічні досягнення жінок. А про що цей день для вчителів? У першу чергу, це про право навчати та навчатися. 💙💛

Своїм прикладом ми показуємо те, що освіта має першочергове значення у боротьбі за підростаюче покоління. У освітянській команді і чоловіки, і жінки однаково горять ідеєю поширювати якісну та безпечну  освіту. 

Сьогодні, 8.03.2024, фахівцями Irina Bernada  Анна Воробей Мира Стасюк Віта Дениско  Natali Snarska  було проведено тренінг "Створення безпечного освiтнього середовища для дiтей i дорослих в умовах НУШ" для класних керівників та педагогів. 

🌺З вітальним словом до педагогів звернулися заступник міського голови з питань освіти Наталія Беляновська та начальник Управління освіти Костопільської міської ради  Olena Didukh  з побажаннями миру, добра, процвітання та підкреслили важливість безпечного середовища у складний час для нашої країни. 

👫Дитина лише тоді відчуватиме себе в безпеці, коли за нею доглядатиме безпечна доросла людина  і коли знатиме, що таке безпечна поведінка, і вмітиме безпечно поводитися. 

💚Насичено, цікаво та інтерактивно учасники опрацювали питання безпеки, видів безпеки та особливостей подання інформації з питань безпеки для дітей різних вікових категорій. 

💚 Відвідали дискусійну залу, а також пропрацювали веселі руханки забезпечили учасникам гарний настрій і  мотивацію для занять у своїх закладах освіти🏢 

🤝Дякуємо команді Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» та Наталія Прокопчук за якісний освітній продукт. Тренінг завершився, а бажання поширювати інформацію - ні! 🤝Дякуємо всім активним педагогам, які провели продуктивний час навчання з нами💞 





Популярні публікації