Для когось вихідні - час для відпустки, а для наших фахівців - можливість навчатися🤓

 

💚13 квітня фахівці нашого центру відвідали #Центр розвитку дитини #Теді-R" у місті Рівне, де мали чудову можливість у відвертій та доброзичливій атмосфері, отримати нові знання та цінний досвід. Щиро дякуємо колегам, що так щиро ділилися своїми напрацюваннями, успіхами, а також труднощами, з якими їм доводилося стикатися у професійній діяльності. Окрім отримання нових знань, ми відчули неймовірний сплеск мотивації та творчої енергії. Спостерігаючи за захопленістю та наполегливістю колег, в який раз впевнились, наскільки важливо постійно навчатися, ділитися досвідом та підтримувати одне одного у професійному середовищі. Ця зустріч стала справжнім джерелом натхнення. Вона не лише збагатила нас новими ідеями та підходами, які ми неодмінно втілюватимемо на наших корекційно-розвиткових заняттях, а й ще раз підкреслила цінність відкритої та довірливої взаємодії між фахівцями. 

💚А також, 13-14  квітня психолог центру  Мира Стасюк  взяла участь у мега події "Toy therapy room- досвід війни". 

💜Проєкт Toy Therapy Room є важливим кроком на шляху до подолання психологічних травм, отриманих дітьми під час війни. Він дає їм можливість відчути безпеку, любов та підтримку, а також повернутися до щасливого та безтурботного дитинства. Маса вражень, подарунків та натхнення організувати терапевтичний простір для наших діток. Просимо долучитись всіх небайдужих та допомогти нам зібрати м'які іграшки , які будуть помічниками психолога у нашому центрі. Дякуємо за подарунки від Про.Світ від менеджери Anastasiya  Anosova "Спільні кроки" та "Колесо довіри" , це цікавий сучасний інструмент для роботи з дітьми. Дякуємо Вікторія Назаревич  за терапевтичну розвиваючу торбинку для занять з дітками, це просто знахідка!!! 

#ГО_Генофонд_нації #ToyTerapyRoom #STELP_supporter_on_site #БФ_Турбота_і_розуміння #УкраїнаМолода #helpchain #UkrHelp_Foundation #Психолог_поруч #toy_therapy_room_Kostopil #Вікторія_Назаревич





Популярні публікації