Дайджест новин за тиждень 📢

📢 29-30 квітня відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу у ліцеях міста. Особливістю психолого-педагогічного супроводу в умовах інклюзії є індивідуальний підхід до вирішення завдань особистісного розвитку, навчання й виховання кожної дитини. 

📢 З нагоди 2-річниці звільнення Київщини та героїчного Гостомеля, який отримав відзнаку «місто-герой України ГОСТОМЕЛЬ»  UkrHelp Foundation  та MRIYA Hostomel Fund на базі Відділ Культури Молоді та Спорту Гостомельської селищної ради  було  оголошено конкурс дитячого малюнка «Моя нова Мрія»🖼🤗 в якому наші діти взяли участь. 

Кожен з учасників мав змогу візуалізувати літак «Мрія» у мирній Україні та щасливе життя дітей на Батьківщині💙💛 Кураторами робіт були Мира Стасюк  та Natali Snarska Наближаємо перемогу РАЗОМ! https://www.facebook.com/hostomel.org https://www.facebook.com/UkrHelp.US

 📢Фахівці центру Віта Дениско Анна Воробей Мира Стасюк стали донорами крові у Рівненському обласному центрі служби крові. Здати кров — це ще один спосіб наблизити нашу перемогу. Одна донація здатна врятувати три життя — життя трьох фантастичних бійців, завдяки яким ми з вами живі! З вірою у перемогу! З вірою у ЗСУ! 💙💛 

На цьому тижні стартувала акція до Великодня для підтримки наших захисників. Дякуємо усім хто долучився!🥰 📢 А також, нагадуємо, що у центрі функціонує Toy therapy room 🤩 кімната терапевтичної іграшки, ми збираємо м'які іграшки, щоб облаштувати простір для діток. 

💚Дякуємо усім, хто долучився! Завдяки Вам, ми за дуже короткий термін наповнили полички найрізноманітнішими іграшками, які обов’язково стануть вірними друзями для тих, хто цього потребує!





Популярні публікації