Науково-практичний воркшоп "Партнерство соціальних та державних інституцій у реалізації інклюзії в освітній сфері"

 🟢Сьогодні 17 травня відбувся науково-практичний воркшоп "Партнерство соціальних та державних інституцій у реалізації інклюзії в освітній сфері" за участі колег з Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти (РОІППО), зокрема з кафедри психології та інклюзивної освіти під керівництвом Тетяна Ковбасюк. Для педагогів було проведено майстерки на теми: "ІПР як механізм індивідуалізації освітньої траєкторії для осіб з ООП" Наталія Прокопчук, "Індивідуалізація та диференціація осіб з ООП: стратегія ефективної взаємодії членів команди психолого-педагогічного супроводу" Тетяна НАУМЧУК, та "Роль сім'ї та громадських організацій у реалізації інклюзивного освітнього середовища" Владислав ПАПУША, Tetiana Abramovych, Андрій ОЗАРЧУК. 

📍Учасники заходу мали можливість задати важливі питання та отримати  змістовні та корисні відповіді, а також практичні поради щодо індивідуального підходу до кожної дитини з ООП та партнерську взаємодію учасників команд психолого-педагогічного супроводу. 

🟢Гості заходу відвідали Сонячний промінь, де не лише поспілкувалися з молоддю, а й створили власноруч мило-скраб. #РОІППО #Управління освіти Костопільської міської ради #Кафедра психології та інклюзивної освіти РОІППО






Популярні публікації