Засідання творчої майстерні фахівців ІРЦ "Робота психолога з дітьми з особливими освітніми потребами"

 📝23 травня психологи центру  взяли участь у засіданні творчої майстерні фахівців ІРЦ "Робота психолога з дітьми з особливими освітніми потребами", що організували методисти ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти  Наталія Прокопчук та Yulya Golubyuk 

📎Анна Воробей  представила тему «Регуляція емоційного стану тут і тепер за допомогою арт терапії», а саме практичну вправу ""Веселка емоцій"🌈, мета якої допомогти дитині ідентифікувати та вербалізувати різні емоції, а також навчитися адекватно їх виражати. Кожен учасник мав змогу створити свою власну веселку, визначити важливі емоції свого стану та віднайти способи конструктивного їх вираження. 📎Мирослава Федоровська виступила з темою" 🧸Іграшка як терапевтичний інструмент в роботі психолога з дітьми різних вікових категорій" та поділилась досвідом роботи у команді  Toy therapy room на базі ІРЦ. 

Щиро дякуємо🤗 колегам за досвід, цінну інформацію та вправи, які ми неодмінно використаємо під час наших корекційно-розвиткових занять. 

📌А також взяли участь у другому воркшопі з теми "Ресурсне забезпечення протидії булінгу на рівні громади, закладу освіти, спільноти здобувачів освіти". Де заслухали директорку інститута, голову постійної комісії з питань гуманітарної політики Аллу Черній, що зауважила, що інститут зважає на потреби освітян та здобувачів освіти, суспільний запит, тому і надалі слугуватиме майданчиком для обміну кращими практиками. А науковці, педагоги, представники представництва Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини і громадськості поділилися дієвими інструментами протидії булінгу. Дякуємо🤗 за представлення такої важливої теми у наш час.






Популярні публікації