Дайджест новин за тиждень😀

Дайджест новин за тиждень😀 

✴️Тиждень видався насиченим на події. Директор ІРЦ Irina Bernada мала нагоду відвідати зустріч з робочою групою щодо результатів застосування методології дослідження у Костопільській громаді з питань інклюзії Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 18 січня 2024 року на базі РОІППО взала участь у тренінгу для директорів ІРЦ «Формування та розвиток життєвих та безпекових компетентностей осіб з ООП в умовах НУШ». 

✴️На цьому тижні у нас стартувала благодійна акція «Смак підтримки» #landofthefree, яка має за мету допомогти захисникам із 56Бат 104ОбТРО. Дана акція триватиме і надалі, то ж хто не встиг – може долучитися на наступному тижні! 

✴️19 січня 2024 року відбувся насичений емоціями та новим досвідом для учасників методичний семінар "Ігрові технології, як засіб психоемоційної підтримки та формування безпекового мислення …". Сучасними проблемами навчання є пошук технологій, які підвищать інтерес до навчання молоді, рівень засвоєння навчального матеріалу, можливість використання теоретичного матеріалу при вирішення практичних ситуацій. Ігрові технології навчання є актуальним та активним методом вирішення проблеми взаєморозуміння підлітків та дорослих, що вже активно використовуються у сфері освіти України та інших організаціях, гра гарний інструмент для командоутворення (тимбілдінгу). Феномен гри привернув до себе увагу соціологів, психологів і педагогів. Використання ігрових методів навчання старшокласників в Україні на етапі  впровадження. Семінар провела команда ігропрактиків Спілка жінок Рівненщини У заході взяли участь педагоги, психологи, учні освітніх закладів  та громадські активісти Костопільської ТГ, а також були раді бачити колег із Березнівський ІРЦ. Усі учасники отримали можливість відчути на собі ігрові технології з різних напрямків. Бонусом стали сертифікати та можливість подальшого використання усіх представлених ігор у своїх навчальних закладах. 🤩🤩🤩 

Щиро дякуємо тренерам Спілка жінок Рівненщини за отримані нові знання, а усім учасникам за довіру!💙💛 




Популярні публікації