Інформаційна рубрика від наших фахівців🥰

 Палкий літній привіт, друзі!🤩 На зв'язку інформаційна рубрика від наших фахівців🥰 

☀️Літо для втіхи: 15 ідей відпочинку з дітьми на дачі, в селі та на природі 

☀️Влаштувати «День мильних бульбашок». Можна зробити розчин для бульбашок самостійно чи скористатись готовими, — найрізноманітнішого калібру. 

☀️Смажити на багатті маршмеллоу. Спеціальні невеличні зефіринки нанизуються на будь-яку паличку та медитативно прокручуються над вогнем. Слідкуйте, щоб зефірки не смажились надто низько, — так ви отримаєте тільки «гарячу зефірну лаву». 

☀️Ловити сачком метеликів у полі, в саду чи на городі. 

☀️Зробити варення із дуже незвичайним смаком: «Ревінь-Малина», «Тропічна слива», «Абрикос-Кориця-Кава», «Імбирна груша». Розфасувати в мініатюрні баночки та підписати, кому з рідних та друзів дістанеться смакота. 

☀️Ходити босоніж по траві з росою зранку. 

☀️Сходити у «грибний похід». Почитайте з дитиною енциклопедію про гриби та влаштуйте «тихе полювання». Вполювали достатньо? Приготуйте щось разом або засушіть на зиму. 

☀️Під час серпневого зорепаду спостерігати в полі чи неосвітленій відкритій місцевості за зірками, що падають з неба, та загадувати бажання. Постелити на землю покривало чи каремати, лежати й насолоджуватись цим процесом, не поспішаючи. 

☀️Побудувати халабуду у «секретному» місці. Гостей пускати за паролем. 

☀️Організувати ранкову рибалку. Запастися спреями від комарів і термосом із трав’яним чаєм. 

☀️Нарвати в саду вишень та зліпити вареники з вишеньками. 

☀️Збирати протягом літа гербарій. Щомісяця додавати до колекції 10 унікальних «експонатів». 

☀️Влаштувати «сад гамаків». Лежати там, читаючи класні книжечки. А за посиланням можете знайти чудові аудіоказки від ЮНІСЕФ "Іскорки суперсил" https://sluhay.com.ua/4103095:yunisef-ukrayina-iskorki... 

☀️Написати таємне послання з координатами скарбу, листочок згорнути в трубочку й покласти до невеликої скляної пляшки. Відправити пляшку в плавання річкою чи морем. 

☀️Розпалити багаття і розказувати цікаві історії. 

☀️Збудувати хатинку для собаки, кота чи іншої тваринки.



Популярні публікації