Якісний сучасний дитячий контент🎥

 Літній привіт, друзі!🥰🤩 Інформаційну рубрику сьогодні присвятимо темі якісного сучасного дитячого контенту🎥. 

Період дорослішання є важливим для формування моральних та загальнолюдських цінностей. Одним з ефективних засобів розвитку дітей є казка або анімація🧸. У чарівний світ дитина потрапляє із самого раннього віку. Казки є таким же необхідним етапом розвитку дитини, як і гра. Казка активно впливає на почуття і розум дитини, розвиває його сприйняття зовнішнього світу через образ. Дитина вчиться розуміти вчинки героїв, події сюжету. таким чином відбувається процес виховання. 

Сьогодні важливим є вибір якісного контенту, тому ми підготували підбірку українських каналів⏬ 

Анімація і казки 📝Бробакс (50 тис. підписників) — канал з анімаційними та пізнавальними відео, а також казками та мультиками жестовою мовою. Ролики на каналі не лише розважальні, а ще й навчальні. Вони допомагають дітям боротися зі своїми страхами, соціалізуватися та розважатися. 

📝Янко Гортало (48 тис. підписників) — на каналі зібрано десятки розвивальних відео на різну тематику — від комашок та морських мешканців до геометричних фігур та основ лічби. 📝Планета казок (16 тис. підписників), Казка на вушко (57 тис.), СВІТ КАЗОК 🇺🇦 (62 тис.), Чарівна Хатинка — казочки-оповідки для малечі (8 тис.) — канали з аудіоказками, які можна вмикати дітям.

 📝Тося Читає Казки (6 тис. підписників) — канал, що цікавий не лише авторською яскравою начиткою книжок і музичним супроводом. Авторка також озвучує українською англомовні та польськомовні книжки. 

📝ПЕРШОСВІТ I анімаційний канал для дітей (51 тис. підписників) — канал із піснями, легкою анімацією та пізнавальними відео. Пісні допоможуть дитині розвинути мовленнєвий апарат і дізнатися більше про навколишній світ. 

📝Brave Bunnies українською — Офіційний канал (12 тис. підписників) — розважальний канал для дітей, головними героями якого є різні звірятка, які досліджують світ разом із глядачами. 

📝Shurubura (1,5 тис. підписників) — оскільки на ютубі немає офіційного каналу відомого мультсеріалу “Свинка Пеппа” для України, автори публікують культову анімацію для дітей в українській озвучці. 

📝LearningUa (40 тис. підписників) — автори каналу розповідають про науку простою мовою для дітей та підлітків. Глядачі можуть дізнатися про життя комах, чудеса світу та цікавинки природи. Є також чимало навчальних відео для школярів. 

📝Телеканал ПЛЮСПЛЮС (144 тис. підписників) — мультфільми для найменших глядачів та пізнавальні відео для школярів. Важливою частиною проєкту є цикл відео “Добро перемагає зло” про війну в Україні. 

📝Книга-мандрівка. Україна (80 тис. підписників) — до повномасштабного вторгнення автори каналу розповідали дітям про цікаві моменти з історії України. А нині проєкт орієнтований на освітні мультфільми, що розповідають дітям про боротьбу українців і життя під час війни.



Популярні публікації