💛КУ "Костопільський ІРЦ №2" активно розширює співпрацю та коло друзів

 💙💛КУ "Костопільський ІРЦ №2" активно розширює співпрацю та коло друзів.

💕 Протягом року КУ "Костопільський ІРЦ №2" досяг значних успіхів у розширенні мережі партнерств, уклавши численні меморандуми та договори про співпрацю. 

Ці угоди спрямовані на покращення якості послуг у нашій установі для дітей з особливими освітніми потребами та інвалідністю. Укладення таких документів є надзвичайно важливим кроком, адже вони: 

1. Забезпечують комплексний підхід до підтримки дітей 

2. Сприяють обміну досвідом між фахівцями різних установ 

3. Розширюють спектр доступних послуг 

4. Підвищують ефективність використання ресурсів 

🩵Меморандум про співпрацю з Благодійна організація "Незламність" - нашими постійними партнерами, які неодноразово надавали допомогу нашим вихованцям у вигляді дитячого харчування, взуття, для роботи установи – кульки для сухого басейну, манеж для наймолодших. Тепер офіційно співпрацюємо і щиро радіємо цьому! 

🩵Сонячний промінь - організація для батьків, дітей та молоді з інвалідністю, що теж функціонує задля забезпечення прав та інтересів наших ключових бенефіціарів. 

🩵@ГО «Центр розвитку дитини «ТЕДІ-Р» - потужна організація у м. Рівне, які завжди готові поділитися досвідом роботи та провести додаткове навчання для фахівців у сфері роботи з дітьми з ООП та інвалідністю. 

🩵КЗ "Центр культурних послуг" Костопільської міської ради - простір для проведення заходів. 

🩵@Товариство Червоного Хреста України – наші постійні партнери, які неодноразово підтримували наших вихованців, надавали допомогу у вигляді дитячого харчування, тривожних валізок (на початку війни), гігієнічних та продуктових наборів. 

🩵КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості" Костопільської міської ради - простір для творчості та дозвілля, який залюбки прийме наших вихованців. 

🩵Угода про співпрацю  з @Відкритим міжнародним університетом розвитку людини «Україна» Дубенська філія – можливість у перспективі подальшого навчання наших вихованців. 

Завдяки цим партнерствам, КУ "Костопільський ІРЦ №2" зможе надавати ще більш якісну та всебічну допомогу дітям, які її потребують, створюючи сприятливі умови для їхнього розвитку та інтеграції в суспільство. 

☺️Ми пишаємося досягнутими результатами та продовжуємо працювати над розширенням співпраці для забезпечення найкращих можливостей для наших підопічних!








Популярні публікації